Airsoftare medverkar i Körslaget 2010 med Team Picasso, Västerås

Hej, Daniel Sandberg även kallad Masen i Airsoftsammanhang och är med i Körslaget 2010 med Team Picasso från Västerås, berätta lite om Körslaget och ditt airsoftintresse?

Tjenare!

Det stämmer att jag medverkar! Fick nys via VLT att TV4 skulle ha audition till Körslaget i Västerås och att Marie Picasso skulle vara körledare.
Då man kollat på programmet några gånger föregående säsonger så har ju tanken slagit mig att ”Om körslaget kommer till Västerås så lär man ju söka…” Jag sökte då den 5 Mars och blev glatt antagen, så nu kör vi på för fullt och sändningarna är då i full gång. Vi har även överlevt första utröstningen!
Responsen har endast vart sjukt positivt och vi är ett sjukt tajt gäng som funkar sjuuukt bra tillsammans!

Jag har varit airsoftare sedan 2005 och körde först med tysk utrustning med laget KGW (KampfGruppe West) i några år, det tog ett tag innan man knåpade ihop all gear, men det var ju såklart halva tjusningen. Sedan har det vart vissa pauser i airsoftandet, olika lagkonstellationer har kommit och gått, samma sak med vapen.
Dock ville jag stadga mig lagmässigt så jag och en polare drog upp det igen våren -09, planen var att starta upp ett nytt lag men vi insåg att det bästa ändå vore att slå allians med TBC (The Banan Clan) och där är vi idag. Ett skönt gäng med en massa glada prickar!
Jag är hur laddad som helst för airsoft-säsongen 2010!

Nu får vi ju hoppas att alla airsoftare som läser den här intervjun ringer och röstar på Team Picasso!
Absolut! Vi måste ju se till att vinna hela skiten!
Ha det så gött alla, vi syns i rutan och även i siktet under våren och framåt!

Om Masen!

Namn: Daniel Sandberg
Nick: Masen
Lag:
TBC, The Banan Clan
Airsoftare sedan: 2005

Ålder: 25år
Bor: Västerås
Övrigt: Singel

Gear
Cadpat, special forces inspirerat

Vapen
Ares Tavor Tar-21 och KWC Glock 17

Vi tackar Daniel Sandberg för denna intervju och önskar honom och Team Picasso lycka till! /Daniel