Wästmanlands Airsoft Forum

Hej! Först och främst; tack till airsoft.nu för att ni bad mig skriva detta lilla inlägg!
Jag heter Jonathan Andersson (även om jag är lite mer känd under namnet ”Gorian”), ägare och administratör för WAF.se – Wästmanlands Airsoft Forum.

Lite kort historik:
Forumet grundades 2006 av några då utövande spelare. Men av diverse olika anledningar ombads jag tillsammans med två kompanjoner ta över forumet i Juni 2008, vilket vi också gjorde. Sedan dess har trafiken till forumet mer än femdubblats, och min gissning är att vi nu tillhör ett utav Sveriges mest besökta airsoftforum!

Även om vi kallar oss ”Wästmanlands” Airsoft Forum så täcker vi så mycket mer än så! En stor del utav de spel och evenemang som postas på forumet utspelas utanför Västmanlands sköna gränser, och personer är varmt välkomna att lägga upp spel vart de än utspelar sig! Kanske ett namnbyte skulle vara på sin plats? Äh, det får i så fall bli någon gång i framtiden 😉

Målet är, och har alltid varit, att WAF ska vara ett glatt, positivt, informativt och trevligt forum. Än så länge tror jag att vi lyckas ganska bra med det, något som stärks utav den ständigt ökande trafiken till forumet!

Den röda tråden sedan vi övertog forumet har varit att alltid gynna våra medlemmar. Mitt motto är att ”om en person gör en sak, så gör den det för att det finns en efterfrågan av att göra det”. Därför försöker jag också undvika in i det sista att sätta upp för mycket och för strikta regler för saker och ting. Ett öppet och fritt forum är roligare att besöka än ett tråkigt forum med regler för minsta knapptryckning!

Västmanland kryllar av airsoftare, i alla åldrar! Tyvärr förlorade vi nyligen en utav de banor vi spelat mycket på, men som en riddare på en gul banan kom The BananClan och visade upp sin bana, Bananrepubliken! Alla vet väl att förnying förnöjer? Nu hoppas vi på en sommar med luften fylld av plast!

Även det unga, Västeråsbaserade företag TacGames har en bana strax utanför Västerås med luften fylld av för mycket syre och för lite plast!

Men man kan hitta mycket mer än bara anordnade spel på WAF!

Här finns:

  • Bilder och filmer
  • Hjälp och råd
  • Guider
  • Knep, trick och fix!
  • Köp&Sälj
  • Information om lag
  • Hjälp till nybörjare ink. en stor Nybörjarguide

och mycket, mycket mer!

Jag känner att det är dags att avslöja att det inom kort även kommer finnas forumstävlingar med airsoftrelaterade vinster! Alla medlemmar på WAF kommer kunna delta i dessa tävlingar!

WAF anordnar även minst en gång om året en stor airsoftloppis, som folk från högt och lågt i landet kommer för att besöka. Den senaste ägde rum den 25 april.

Oj oj, jag kan hålla på hur länge som helst med detta!
Kort och gott; oavsett om du redan är en utövande airsoftare eller om du bara är nyfiken, oavsett om du bor i Västmanland, Norrland eller Skåne – välkommen att besöka www.waf.se!

Med vänlig hälsning,
Jonathan ”Gorian” Andersson