Information om Julkalendern

Jultomten på Airsoft.nu

Månaderna går fort och den första december är det dags för ännu en julkalender tillsammans med flera av Sveriges airsoftåterförsäljare här på Airsoft.nu.

Vid midnatt första december blir första luckan tillgänglig att öppna och stängs 23.59 (serverns tid) och sen rullar det på så framtill julafton.

Bakom varje lucka finns allt mellan kulor och airsoftvapen och där i mellan kläder och utrustning. 🙂

Men vilka julklappar som finns i luckorna och vilka deltagande återförsäljare är blir en överraskning för var dag som kommer.

Till varje lucka kommer alla tävlande att precis som vid förra julkalendern skriva en motivering och den som vi (Airsoft.nu) gillar bäst vinner (beslut går ej att överklaga). När vi har utsett en vinnare kontaktar vi vinnaren på den angivna e-postadressen och begär in adressuppgifter (även personnummer om julklappen är ett vapen). Därefter ger vi adressuppgifterna till aktuell återförsäljare och som skickar respektive julklapp till respektive vinnare. För att tävla ska man vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige.

Vi har som mål att ha utsett vinnare till respektive lucka senast inom en vecka från aktuell luckdag. Om vi inte får kontakt med vinnaren inom tre veckor från att vi utsett vinnaren och skickat e-post till den, kommer en ny vinnare att utses (med samma tidsintervall för att svara).

Respektive dags lucka och vinnarna kommer att presenteras på www.airsoft.nu/julkalender, men även utannonseras på Facebook.com/Airsoft.nu samt hos vår kollega AirsoftSverige.

Till Julkalendern: www.Airsoft.nu/Julkalender

”När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla vi airsoftare glädjas att fira få advent.”

Sprid gärna informationen om Julkalendern till era lokala lagforum så att så många som möjligt får ta del av detta.

/Daniel och Jultomten