Hösttävling med Röda Stjärnan

Nu är dags för en hösttävling på Airsoft.nu och tävlingen sker i samarbete med Röda Stjärnan. Tävlingen pågår från 13:e oktober 00:00 till 26:e oktober 23:59.

Tävlingen är avslutad!

Vinnare!

Rätt svar är 16900 gram och totalt tävlade 178 stycken. Tre stycken deltagare hade gissat på att utrustningen vägde 17000 gram och de hamnade närmast. De flesta svarade rätt på frågan om vart Röda Stjärnan ska etablera sin nya butik och det är i Slutarp (genom köpet av Active Life Equipments butiksverksamhet).

På frågan om heltidsarbete inom airsoft så ville de flesta jobba i butik antingen som säljare eller mekaniker. Andra exempel är att en del ville utveckla nya eller förbättra airsoftvapen, driva inomhus- och utomhusbanor samt testa och recensera produkter, banor, airsoftspel etc.

KWA G17 GBB

David Ingman, Kristinehamn

KWC Blackwater 1911 R2 CO2 GBB

Morgan Persson Staaf, Hallstahammar

FN VSR SPR A5M M40 A5

Viktor Alvar, Skövde

Grattis alla vinnare och tack till alla deltagare samt Röda Stjärnan som sponsrade tävlingen!

Vinster

Vinster i Hösttävling med Röda Stjärnan på Airsoft.nu

I vinstpotten finns

1 st KWA G17 GBB (Green gas-driven pistol),

1 st KWC Blackwater 1911 R2 CO2 GBB (CO2-driven pistol)

och 1 st FN VSR SPR A5M M40 A5 (fjäderdriven sniper).

Den som vinner 1:a pris får välja först och därefter får 2:a pristagaren välja av de återstående och därefter 3:e pristagaren får det som återstår.

Information om tävlingen

Tävlingen pågår mellan 13/10 00:00 till 26/10 23:59 och vinnarna kommer presenteras här i vår blogg när vi har fått kontakt med alla vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt kommer de tre som gissat närmast rätt vikt utses till vinnare. Om det är oavgjort mellan två eller tre eller fler vinnare kommer den skrivna motiveringen att bedömas och utifrån den utse vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för ev smsavi) samt personnummer (eftersom  vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnumret överensstämmer för vinnaren av respektive airsoftvapen kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och airsoftvapnet går till den med efterföljande mest rätt.

När vi har fått kontakt med vinnarna kommer dessa att offentliggöras och därefter kommer Röda Stjärnan att skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Däremot kommer inte nyutsedda vinnare kunna påverka vilket av airsoftvapnena de får.

Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

Gearlist

Hur mycket tror du att all utrustning väger?

Snabb kitlist
Ecco kängor
Helikon SFU byxor
Airsoft.nu t-shirt
Helikon fleccejacka
Buff
Ops-core basejump+firstspear helmetcover+x300 repro+Contour ROAM 2
4 st Airsoft.nu patchar
1 st BadGuys Alliance patch
Plånbok

Väst: Snigeldesign PAL-10+11
6 PTW mag
Radiosystem+bowman
Hemmagjorda fejkplattor av liggunderlag
Ofylld vätskeblåsa

Vapen: M4 (AEG) ihopsatt av futuremind (helmetall)
Väska: Maxpedition
Olika verktyg, multiverktyg, ficklampor
Regnställ
Slips
Extra batteri för telefon

Tävla

Tävlingen är avslutad!