Tävling med butiken Gunzone.dk

Nu är det dags för en tävling på Airsoft.nu och denna gång tillsammans med den danska butiken Gunzone.dk som har en fysisk butik i Århus (Aarhus).

Tävlingen pågår mellan 1:a juli och 7:e juli.

Lagom till denna tävling har de lyckats omförhandla fraktavtalet till Sverige. Nu kostar frakten 100 DKK (~141 SEK) för beställningar till Sverige.

Vinster

1:a pris: 1 st ASG CZ Shadow 2
2:a pris: 2 st King Arms Platinum Series 6mm BBs – 0.2g/ 1KG (5000R)
3:e pris: 1 st King Arms Platinum Series 6mm BBs – 0.2g/ 1KG (5000R)

Tävla här

Från ovan.
Från sidan.

Vinnare:

1. Erik, Nacka (588)
2. Patrick, Göteborg (600)
3. Mikael, Edsbruk (579)

Rätt svar: 592 stycken kulor. Totalt deltog 93 personer i tävlingen.

Tack alla som deltog och tack till butiken Gunzone som sponsrade denna tävling!

Information om tävlingen! (Tävlingens regler)

Tävlingen pågår mellan 1/7 10:00 (måndag) till 7/7 23:59 (söndag) och vinnarna kommer presenteras i bloggen när vi har fått kontakt med respektive vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt (på 1×2-frågan) kmmer de tre som har gissat närmast det antal airsoftkulor som finns i glaset att utses till vinnare.
Om fler gissar exakt rätt på antalet kulor eller att flera gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer motiveringsfrågan bedömas och vara till grund för beslut. Juryns beslut kan inte överklagas.

Ett tävlingsbidrag per person och om flera skickas in med samma e-postadress kommer det första tävlingsbidraget räknas. Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, och mobilnummer (för ev sms-avi). Vinnaren av 1:a pris måste också meddela personnummer. All information kommer sedan förmedlas till Gunzone.

Därefter kommer Gunzone skicka ut. Har vi inte fått vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Återigen, endast deltagare från Sverige kan delta i tävlingen. All insamlad data kommer inte användas till något annat än denna tävling.