Borlänge Spelklubb: All Is Real So On Fire Takecover

Thomas från Borlänge Spelklubb meddelar;

Borlänge Spelklubb
Borlänge Spelklubb kommer att annordna ett event för alla över 18 år.

Anmälan sker direkt till oss genom vårt forum, gå genom tråden SPELVECKAN.

Första helgen, 30-31/10, i spelveckan kommer att tillägnas åt intresseskapande airsoft, vi kommer att bistå med vapen, kulor och uniformer för alla som vill testa, vilket innebär att ALLA kan få prova på utan att det kommer kosta ett öre.

Helgen efter, 6-7/11 kommer att tillägnas till de som redan har utrustning, där flertal olika typer av spel kommer att utföras på två banor, vi kommer även att delas in i lag under söndagen där vi kommer ha en tunering, 5 vs 5, alla är som sagt välkommna!

Det går kanon om ni vill komma från andra städer också, det finns tydligen ett rekord som ligger på 153 st airsoftare på plats under en helg på bysjöns utbildningsområde, som jag tänkte vi skulle slå, så ni får gärna ta med så många ni bara kan.

För boende rekomenderar vi Mellsta Camping för långåkta gäster att slå upp tält på. Detta kostar 90 kr. Campingen är **** och ligger cirka 2 km från övningsområdet vilket är perfekt i logistik syfte. Skjuts från tågstation till camping kan självklart ordnas vid föranmälan.

I Sverige har airsoftvapen en åldersgräns på 18 år. Det betyder alltså att man måste vara myndig för att få äga och använda airsoftvapen. Ett airsoftvapen får lagligen ha en anslagsenergi på maximalt 10 joule, men om vapnet är halv- eller helautomatiskt så är gränsen 3 joule. Detta är alltså samma lag som gäller för till exempel luftgevär. De vapen som används på airsoftspel ligger långt under de lagliga gränserna.

Vi kommer därför att ha obligatorisk leg.kontroll på området för att vi omöjligt kommer kunna ha kontroll att minderåriga ej handhaver vapen annars.

Under bägge helgerna har vi bjudit in Sveriges ledande återförsäljare av utrustning och vapen, vilket gör att du med fördel tar med dig kontanter till helgen just du ska till.

Det nedre och övre övningsområderna har vi tillgång till och är de vi kommer att använda under dagarna.

www.spelklubb.net