Airsoftbutiken: Leveransbesked från G&G (Om GF85 GL / AK5)

Marcus & Christian hos Airsoftbutiken meddelar;

Vi har nyligen fått besked från fabriken att första batchen GF85-GL (AK5) kommer vara klar för leverans till oss den 22/10 2010.

Troligtvis tar det bara några dagar för den att nå oss efter det men reserverar oss med att det kan 1-2 veckor. Alla som förbeställt det kommer att få sin order levererad omgående men vi kan inte lova att detta kommer vara en lagervara särskilt länge så vet man med sig att man vill ha ett exemplar gör man bäst i att boka ett exemplar redan idag (Finns fn. 8 kvar i första batchen 10/10 2010).

Vi kommer samtidigt att få in toprailen som monteras uppe på vapnet för användning av sikten och allehanda tillbehör som passar 20mm/picatinny rail. Airsoftbutiken är den butik i världen som beställt flest av detta vapen och kommer få hem det först enligt fabriken.

Det är såpass hög orderingång på både detta vapen och de andra vapnen från G&G att de just nu inte klarar av att tillverka i samma takt som beställningarna kommer in och kan därför som tidigast leverera något annat först i mitten på november.

”När nästa batch GF85-GL blir klar kan de inte säga exakt men vi skall inte förvänta oss att detta är ett vapen som är lätt att få tag i det närmsta.

M.v.h
Airsoftbutiken
Marcus & Christian