GHK M4 GBB Box

Visst har man längtat efter en gasbössa, men plånboken tillåter inte att man köper en.
Då kommer GHK med svaret och låter dig byta ut din V.2 gearbox mot en GBB box.

Vi vet väldigt lite om denna kommande produkt. Det lilla vi vet är att GHK lovar kostands effektiv användning, effektiv användning av gasen och att den ska vara användbar i låga tempraturer.

Av vad som kan bedömas av filmen är att ett magasins gasladdning räcker till runt 30 skott (om man räknar skotten när han burstar i början). Om man tittar noga när han laddar vapnet ser man även att det inte är något open-bolt system, vilket innebär att gasen behöver inte dra en tung bolt bakåt. Dock hade jag personligen hoppats på fler skott eftersom just bolten inte behöver lika mycket kraft.

Vad man dock inte får se är magasinets utformning, som då ställer frågan om man kan använda om sina andra GBBR magasin i denna produkt eller om det skulle krävas helt nya och då till vilket pris. Blir troligen en fattigmans GBBR som förhoppningsvis blir lika dyr som en ny standard gearbox till M4.

// Senchoo