SOCOMGEAR Punisher 1911 2-Tone

Madbulls dotterbolag SOCOMGEAR släpper en pistol som är en replica av pistolerna som används av Frank ”The Punisher” Castle (spelad av Thomas Jane) i filmen från 2004 The Punisher. Dock använder han två.

Vapnet är då en 1911 i en snygg 2-tone som är svart och silver, samt har en gravering med orden ”Custom” och ”Punisher”. Man får vapnet i en snygg låda ifrån SOCOMGEAR. Om man inte tycker att den silvriga kompensatorn passar ihop med resten av sin utstyrsel så kan man sätta dit en vanlig 1911 barrel bushing, som medföljer.

Finns lite mer information i youtubefilmen från SOCOMGEAR, som även ger ett bättre perspektiv på hur färgerna är i vanligt ljus än på bild.

Ser ut att ha ett väldigt stilrent yttre och om man inte känner för att spela med den är den ändå vacker att se på.

 

// Senchoo