SocomGear CheyTac M200 CO2 Bolt

Inte hittat några uppgraderingar till din pärla ännu. Nu kommer en kraftfull nyhet ifrån SocomGear.

Bra att komma ihåg är att SocomGears M200 använder sig av 8mm kulor och inte de vanliga 6mm. Den drivs av en 12 grams kolsyre patron som man skruvar in på baksidan av bolten (se youtube klippet nedan). Det som är negativt dock är att man inte kan ställa in styrkan på skotten utan man får alltid full kraft. Och då ingen prestanda i klass med den i videon är garanterad så är det högst lämpligt att man chronar sitt vapen innan man bestämmer sig att dra ut på spel med den.

Och en bonusbild på hela vapnet, samt info.

SocomGears M200 är 1:1 skala och är den enda som är officiellt licensierad av CheyTac (tillverkaren av RS förlagan). Vapnet är gasdrivet. Inom gas drivs den av green gas eller CO2 även här beroende om man köper till den nya CO2 bolten. Modellen är en ”shell-ejector” som menas att den kastar ut hylsan när du laddar om. Varje hylsa laddas med en 8mm airsoftkula, som i sin tur då drivs av den bolten du har i. Självklart är magasinet löstagbart.

 

//Senchoo