TNT Sniper Proshop

TNT Sniper Proshop är en ganska okänd affär som finns på nätet. Som det hörs på namnet är AS-sniper deras huvudsakliga inriktning. Vad skiljer dem från PDI och Laylax? Jo för att de monterar även ihop vapnen åt dig. Så om du inte är bra på att mecka, men vill ha en bra bössa redan från början, tåls det att kollas in. Finns även märket MMC (Marksman Craft) som tillverkar egna delar till prickskyttebössor. Men även delar som är svåra att hitta hos andra återförsäljare. Vad sägs som en triggerguard i metall eller kanske nya cylinderringar till din VSR-10?

Men vänta! Vi som inte är snipers då?

De har mycket mer än just till buskarna i skogen. Finns en stor del custom AEG:er som görs för att de ska se RS-använda ut från början. Du får då välja vilket märke av AEG som ska användas. Det finns mycket att välja på vad som ska följa med vapnet och även om den ska målas. Deras Frontline-del är värd att titta till.

Mer än det har de en youtubekanal, vilket efter förfrågan av Airsoft.nu, som kommer vara textad på engelska för att vi alla ska kunna förstå. Videon undertill är deras recension på det ganska okända snipervapnet TM L96 AWS

Företaget är belägrat i Thailand och deras sida finns här: TNT Sniper Proshop

//Senchoo