Ny Airsofttidning: Airsoft Action

Den 1:a september kom första numret av den nya airsofttidningen Airsoft Action från förlaget Blaze Publishing ut till återförsäljare runt om i Storbritannien. Tidningen lanserades några dagar innan på UK National Airsoft Event som är ett stort evenemang. Premiärnumret är oktobernumret så det kommer nog vara aktuellt även delar av nästa månad.

Redaktionen har bara hört positiva kommentarer om tidningen och efterfrågan på tidningarna har varit så stor att en del återförsäljare sålt slut på lagret, enligt chefredaktören Nigels Streeter.

Eftersom att tidningen är väldigt ny har vi inte sett tidningen hos någon återförsäljare här i Sverige än men det kommer säkert också.

Tidningen kommer att komma ut 12 gånger per år och en helårsprenumeration kostar £38.00 och få den hemskickad om man bor i UK. För oss kostar det från £47.00 (ca 511kr) och få den hemskickad beroende på vilket fraktsätt man väljer. Ett enskilt nummer kostar £4.95 i UK och £5.95 ( ca 63kr) för oss att få det hemskickat. Priserna är inhämtade från nedanstående länk.

Om du vill prenumerera på tidningen så kan du läsa mer här: http://www.airsoftactionmagazine.com/