Madbull Noveske MUR Metal Body och Barrel Adapter

Madbull släpper Noveske MUR kroppen som passar v.2-gearboxar. Kroppen är fullt licensierad av Noveske som är mest kända för sin KX3 flash-suppressor. Ett självklart val om någon vill skilja sitt vapen från mängden.

Och som tidigare utannonserat gick G&P och Madbull ihop i ett samarbete för att kunna skapa fler produkter och underlätta för G&P användare med tanke på att G&P är lite säregna när det gäller standarden som majoriteten av Airsofttillverkare använder vid gängning. Och som kanske bekant använder G&P positiv gänga för sina flashhiders. Madbull släpper då en adapter som ska vända på gängan, vilket gör det möjligt för även G&P användare att kunna ha ett lite större utval av de produkter som redan finns på marknaden. Det andra paret gängor som är annorlunda är gängan som man fäster pipan i, likaså är det ICS som också kör på tum i just denna gänga. Den är i tum när de flesta andra tillverkare använder centimeter. Madbull har då redan släppt ett gängsnitt som konverterar de gängorna till metrisk-standard.

// Senchoo