Zeta-Lab Mosin Nagant Sniper Skirmish-Version

I vår bloggpost om recensionsobjektet Zeta-Lab Mosin Nagant Gas version för snart två veckor sedan nämndes att tillverkaren höll på med en Skirmish-version och som skulle innehålla gas-bolt (tex green gas). Alla deras Mosin Nagant är tillverkade helt i trä och metall.

Nu har vi sett att Hong Kong-återförsäljaren AirsoftPanda har detta vapen på lager. Precis som vanligt så sker tillverkningen från Zeta-Lab i mindre kvantiteter. Denna snipermodell kommer att tillverkas i 20 st exemplar och sen kommer det även att tillverkas 20 st karbiner ifall jag uppfattar rätt.

Dessa skirmish-versioner är alltså gjorda för att se användna ut samt innehåller gas-bolt direkt från fabrik. Om man redan har en Mosin Nagant från Zeta-Lab men fjäderdriven bolt kan man köpa gas-bolt och dessa är tillverkade i en upplaga av 200 stycken.