Contour+ HD Camera

Vi spelar många in idag våra spel genom diverse kameror och det har alltid varit en liten smaksak mellan de 2 stora actionkamerorna på marknaden. Nämligen Contourkameror och GoPro.

Senaste kameran från Contour dock som heter Contour+ är dock ett steg längre i utvecklingen. Förutom att den spelar in i hög kvalitet (1080p 30fps; 720p 60fps) har den även GPS så man kan med Contours egna videoredigeringsprogram (storyteller) visa vart man var när saker och ting hände.

Men den största nyheten som enligt mig är efterlängtad är att du på modellerna ContourGPS och Contour+ kan se det din kamera ser i real-tid. Men den har ingen skärm tänker du. Jo det är sant, men den har bluetooth! På detta sätt kan du tanka ner en app till din iPhone, iPad eller androidmobil och kunna se det din kamera ser. Bluetoothavståndet beror självklart på utrustningen du har kopplad, men ett avstånd på 10 meter är ganska lätt uppnådd. Kan då med enkelhet användas till cornershot eller spionkamera (övervakningskamera).

 

Våra vänner på TNT Sniper ProShop har recenserat kameran Contour+ där man får se bluetooth överförningen. Kolla gärna deras andra videos.

Läs mer om Contour HD Kameror och deras skillnader emot varandra

// Senchoo