Socom gear Lone wolf Timberwolf glock

Socom gear Lone wolf Timberwolf glock

SocomGear släpper snart en ny Glock på marknaden. Dock vill de gärna undvika namnet Glock pga rättighetsfrågan, vilket kan betyda att sökbarheten kanske blir något begränsat om man söker endast Glock på ÅF-sidor.

Vad är det för speciellt med denna produkt då? Jo förutom att utsidan är helt annorlunda med en skala 1:1  till Timberwolfs version på denna populära pistol. Med denna designen betyder det att pistolen kommer med en gängad ytterpipa direkt ur lådan, längre ”beaver-tail” som ska skydda handen från manteln. Det går även att byta ut bakre delen på greppet till en smalare eller tjockare (inkluderas i paketet). Ramen är gjord i polymer och manteln i aluminium.

Vad som kanske är extra intressant är att den är fullt kompatibel med Tokyo Marui G17 serien. Så att leta upp delar att uppgradera den är väldigt enkelt, samt om du redan har en TM G17 så kan du använda magasinen mellan dem. Medföljer gör även 2 stycken extra bottenplattor till magasin med Timberwolf-logon.

För mig personligen är detta ett väldigt välkommen nyhet som Glock-entusiast.

Läs mer: http://www.socomgear.com/timberwolf/

 

Din kopp glögg i adventsmörkret  // Senchoo