Nya AirsoftSverige

Nu håller saker och ting på att förändras på Sveriges största airsoftforum AirsoftSverige.com. Forumet har gått segt i mellan åt och det har sedan år 2010 pratats om ett AirsoftSverige V7 (arbetsnamn Armalite) från adminhåll men inte så mycket har hänt (vad den vanlige besökaren har sett) fram till nu.

Nu har AirsoftSverige börjat om från början med en ren nyinstallation av forumet och det är detta forum som kommer att användas som forum till ASS V7-platformen. Måndagen den 14:e maj blev det nya forumet offentligt men det fanns en del hintar om att någonting var i görningen förra veckan.

Nu när allt börjar om från början så måste man registrera sig pånytt och börja fylla forumet med innehåll igen. En del innehåll kommer att kopieras över av admins. Enligt planeringen så kommer alla forumtrådar i det numera gamla forumet att låsas framöver och därefter kommer det forumet att försvinna.

Eventuellt så kommer en intervju med ansvariga på ASS att genomföras framöver.

Besök nya AirsoftSverige: http://new.airsoftsverige.com (kommer senare att hamna direkt på www.airsoftsverige.com och det gamla flytta till old.airsoftsverige.com)