Några tekniska specifikationer G&G GK5C

Här är några specifikationer och pre-information om G&G GK5C från dem, men från innan det blev klart att det skulle bli grön färgnyans på plastdetaljerna;

Gearbox V2 (utan blow back)
8mm ball bearings
bearing spring guide
16AWG wire (elkablarna)
Strong motor
Functional bolt catch

(Flera butiker har redan skrivit ut specifikationerna ovan).

Med Functional bolt catch innebär det att man drar manöverhandtaget bakåt och att då ’mekanismen’ låses fast så att man lätt kommer åt att justera hopupen och sen när man trycker på sistaskottspärr-knappen på motsatta sidan så åker allt fram igen. Så det är ingen sistaskottspärr som aktiveras efter att sista kulan är skjuten.

Batteriet placeras i handskyddet och den batterityp som ska passa är 3-delat Lipo (oklart storlek och V).

När det gäller innehåll i kartongen med vapnet (och vad som ska vara separata tillbehör mm) så håller de fortfarande på att diskutera detta så vi får se helt enkelt. Det kommer följa med ett hi-cap magasin som rymmer 330 kulor. Men de håller även på att ta fram en Mid-cap variant. De håller också att ta fram ett rödpunktssikte men det finns inget bestämt datum när det ska vara klart.

Jag väntar fortfarande på svar på en del frågor men detta är det som jag fått svar på hittills. I slutet av veckan fick flera butiker, bland annat Airsoftbutiken (som är auktoriserat Servicecenter för G&G Armament, så kallad Friendly Dealer) e-post med information om färgkorrigeringen.

Mer information när jag vet något.

Uppdaterat: http://www.airsoft.nu/nyheter/2012/11/06/tekniska-specifikationer-gg-gk5c-del-2/