Vinnare från Sverige i G&Gs videotävling

G&G Your Greatest Glory Video Contest 2012 Awards Winners AnnouncementNyligen presenterade G&G Armament vinnarna i sin filmtävling Your Greatest Glory 2012 och Eric Raunio från Finland vann även första pris, Best G&G Commercial Award detta år.

Han får därmed åka till IWA & OutdoorClassics 2013 (i Nürnberg, Tyskland i mars) och ta emot ett pris på $ 10 000. Sen finns det en vinnare i klasserna Video Award respektive Creative Award och dom får var för sig $ 5 000.

Slutligen finns det 7 st vinnare av Nominated Masterpiece Award och där finns bland annat Manli med sin film The Player och han finns det sedan tidigare en intervju med, om filmen.

Alla som vunnit Nominated Masterpiece Award får var och en 6 st AEGs, men där G&G väljer vilka modeller vinnarna ska få.


Manlis film, The Player.


Vinnande bidrag, G&G Commercial Award från Eric Raunio, Finland.

Se fler bidrag här: http://www.guay2.com/vidcontest/awards/en/index.html

En kort intervju med Manli efter tillkännagörandet:

När du såg dom andra tävlingsdeltagarnas filmer, trodde du då att du skulle ha någon chans att vinna?
– När jag först såg de andra videona så jag kunde jag nästan klura ut vilka som vinner top 3 😆 det var en sådan självklart grej för de har gjort det riktigt jobb 😀

Du kommer att få 6 st AEGs ur deras sortiment, men dom väljer ut vilka. Vilka vapen hoppas du att du kommer få?
– Jag hoppas verkligen att få en m14 EBR för jag vill testa att spela som sniper och åtminstone en ak5c 😆 men jag hoppas att inte få massa rosa airsoft för då har jag svårt göra coola video i år ifall det är en till videotävling 😀

Grattis Manli till vinsten och förhoppningsvis så får vi se fler bidrag från Sverige till nästa Greatest Glory-tävling då nuvarande domineras av bidrag från Finland och Polen.