Shot Show 2013

Shot Show 2013

Idag började årets upplaga av den stora vapenmässan Shot Show i Las Vegas, Nevada dit flera av världens vapentillverkare medverkar varav flera aktörer från airsoftindustrin. Mässan håller på fram till den 18:e januari.

Shot Show arrangeras av National Shooting Sports foundation som är en organisation för vapenindustrin i USA.

Flera av dom internationella airsoftsiterna tex Popular Airsoft, ArniesAirsoftAirsoft2DayNLAirsoft m fl. kommer troligtvis skriva ganska mycket om vad som händer där (besöka själva eller summera vad andra skriver). Bland annat ska svenska AggressorStudio /PTH dit som besökare.


Exempelvis Dr Airsoft och Rangemaster Larry är på plats och gör intervjuer med olika intressanta personer och företag. Här diskuteras med Jonathan från Airsoftology.

Andra intressanta mässor
Nyligen avslutades mässan HKTDC Hong Kong Toys & Games Fair i Hong Kong som pågick mellan 7-10 januari och där fanns några tillverkare representerade. Läs mer om mässan här.

I Mars är det dags för IWA & OutdoorClassics i Nürnberg, Tyskland mellan 8:e till 10:e mars. IWA skulle man kunna säga är Europas motsvarighet till Shot Show och hit brukar flera Svenska butiker åka för att kolla in alla nyheter.

Den 20:e april är det dags för AirsoftExpo Göteborg 2013 och det är Airsofthobbyns mässa här i Sverige, men mer om det i en nyhet framöver.