Röda Stjärnan köper Active Life Equipment och Airsoftbutiken

Röda Stjärnan köper Active Life Equipment och Airsoftbutiken

Butiksverksamheten Active Life Equipment i Slutarp inkl webshop och Airsoftbutiken (webshop) har blivit uppköpt av Röda Stjärnan och kommer tas över den 15:e december.

Active Life Equipment kommer därefter återgå till att enbart ägna sig åt grossistförsäljning av militärt överskott, militärfordon, reservdelar osv samt nyproduktion av M90 (ALE M90).

Butiken i Slutarp är 1000 m² och kommer vartefter som att skyltas om till en Röda Stjärnan-butik och Marcus som är butikschef för butikerna i Göteborg och Malmö kommer bli ansvarig där också. Personalen Urban (kunnig inom airsoft) samt Maggan och Lena kommer fortsätta jobba i butiken. Nettan och Ivar fortsätter med grossistverksamheten och följer inte med till Röda Stjärnan.

När det gäller webshoparna så kommer de att styra över det mesta till huvudsidan (dvs rodastjarnan.com) och låta airsoftbutiken.se vara en nischsida för airsoft och surplus.se nischat emot vildmark och överskott. Beställningar från webshoparna kommer skickas från Stockholmsbutiken.

Röda Stjärnan tar även över Härja inomhusbana som de kommer driva i samarbete med Skaraborgs Airsoftförening.

 

I slutet av 2013 köpte Active Life Equipment butiken Airsoftbutiken av grundarna och flyttades från Varberg till Slutarp.

Läs pressmeddelandet från Röda Stjärnan och Active Life Equipment.