PM Airsoft – Custom Works

PM Airsoft

I början av januari kommer butiken PM Airsoft att köra igång verksamheten och kommer inrikta sig på HPA, GBB och PTW samt en hel del custom. Magnus ”Magne” Brömster (tidigare D-Gear) och Patrik ”Genocide” Engström (tidigare GT Airsoft) är de som står bakom verksamheten.

Enligt det pressmeddelande de har skickat in till Airsoft.nu så kommer PM Airsoft att förstärka produktutbudet på den svenska airsoftmarknaden.

PM Airsoft startar ny verksamhet, men inte som alla andra 😉

En ny shop, lite annorlunda än dom flesta kommer att komma på nätet ett par dagar efter årsskiftet 2014/2015. Tanken är att specialisera sig mot HPA, GBB samt PTW, och det huvudsakliga inriktningen blir Custom. En butik för dig som vill ha hjälp med tuningdelar av hög kvalitet, förstärka prestandan i bössan eller bara vill ha hjälp att sätta ihop din dröm ! Vi som ligger bakom är inte bara säljare utan vana mekaniker inom respektive gebit och många har träffat på oss hos antingen D-Gear eller GT-airsoft.

Magnus ”Magne” Brömster som kommer ifrån D-Gear och har lång vana av gasvapen kommer att ha hand om mek på GBB(R) och HPA samt att Patrik ”Genocide” Engström fd GT-airsoft rutinerad PTW mek och som jobbat en hel del med Polarstar på slutet kommer att ha hand om PTW samt HPA. Vi kommer att introducera lite kul grejor på svensk mark….häng med oss efter nyår (ca 5 jan) så får ni se 🙂

Mvh Magnus & Patrik
PM Airsoft – Custom Works