IWA 2015: ActionSportGames CZ 805 Bren

Tillverkaren (och distributören) ActionSportGames visade upp flera nya och kommande airsoftvapen i sin monter på IWA 2015.

ASG CZ 805 Bren

Den hetaste produkten var prototypen av CZ 805 Bren (AEG) som beräknas lanseras i sommar/slutet av sommaren. Kommer lanseras i olika versioner, bland annat lång och kort pipa, utbytbar magasinbrunn för att kunna byta till sådan som tar M4-magasin. Även Sportline och Proline-versioner.

Sedan CO2-drivna revolvern Dan Wesson 715 som fortfarande är under utveckling och oklart när den kommer lanseras. Omdesignad från tidigare Dan Wesson-modeller, tumsäkring och kan eventuellt komma i fler färger. Ett integrerat verktyg finns på insidan av revolverhandtaget för att justera CO2-patronen.

Förra året lanserades green gas-drivna pistolen CZ P-09 i svart och detta år kommer en TAN-färgad version att lanseras.

Till sist så visades även en del nyheter till CZ Scorpion EVO 3A1 i form av reserv- och uppgraderingsdelar. Bland annat en adapter för att kunna använda M4-axelstöd. Kolla in videon ovan för mer information.

TAC6

Dessutom (ej med i videon) så visade de även upp nya airsoftsnipern TAC6 men den finns redan ute hos butiker. På bilden demonstrerar Andreas (Sverige-säljare från ActionSportgames) TAC6 för Björn från butikskedjan Combat Zone.