IWA 2015: G&G Armament


Tillverkaren G&G Armament från Taiwan visade upp en hel del nyheter i sin monter på IWA 2015.

G&G Armament

Deras prototyp-version av MG42 (GMG 42) visades redan på förra årets IWA men beräknas nu lanseras i slutet av detta år (november-december).

En ny serie i kategorin Combat Machine beräknas lanseras i början av sommaren.  De nya M4orna i den kategorin kommer bland annat ha deras ”Electronic Trigger Module” som är en mosfet krets.

Military Intelligence Tracer Unit (M.I.T.) är deras kommande system för att registrera träff men i form av laser med träffregistrering på väst och hjälm. Kolla in videon för mer information.

De visade också upp GK5D GS (AK5D) men de kan inte säga något om när den kommer lanseras. Kolla gärna in Airsoft.nu’s snabbkoll av AK5D-prototypen i somras.


G&G visar även deras G-Generation Electronic Control System (G.E.C.) och hur enkelt det är att ta i sär vapnet för service och uppgraderingar.


Varje år har G&G sitt evenemang ”G&G Award Ceremony” där de delar ut pris till vinnaren av 1:a priset sin filmtävling, berättar om nya produkter och lottar ut airsoftvapen bland publiken. Detta år vann Fredrik ett airsoftvapen.