Röda Stjärnan har lanserat egna LiPo-batterier under namnet Tor och erbjuder 2 års garanti

Tor

Butikskedjan Röda Stjärnan har lanserat en serie med egna LiPo-batterier under namnet Tor och erbjuder 2 års generös garanti på dessa, enligt deras Facebooksida.

I den första batchen finns batterier i tre olika utföranden och där alla har Tamiya-kontakt men i nästa batch kommer batterier med Deans-kontakter. Men om en köpare av ett Tor-batteri med Tamiya-kontakt väljer att själv byta till en Deans-kontakt försvinner inte garantin.

Vi lanserar nu batteriserien TOR – kraft du kan lita på!
Dessa LiPO-batterier levereras med 2 års problemfri garanti.

TOR airsoftbatterier ska vara det trygga valet av kontinuerlig kraft. Fungerar inte batteriet så ta med det till någon av våra butiker och du får ett nytt. Vid garanti via webb, kontakta oss på webb@rodastjarnan.com

Garantin gäller hela 2 år från inköpstillfället. Har du tappat bort kvittot gäller garantin till och med 2017-11-01.
Med TOR airsoftbatterier kan du känna dig trygg med att du får god kraft under lång tid framöver.

Kommentar av Röda Stjärnan på Facebook:

Deans kommer i batch nr 2. Tamiya är till stor del riktigt dåligt jämfört med Deans, men eftersom de flesta bössor kommer med tamiya är de mer efterfrågade rent volymmässigt. Avseende garantin så står det i instruktionerna till butik att ”Tanken är att garantin ska vara generös och problemfri, efterköpsprocessen ska vara positiv för kunden och byte ska gå smidigt och ytterligare bidra till kundnöjdheten.
Mer eller mindre även om kunden sågat av batteriet på mitten så ska de få det bytt, vi har alltså inte lika stränga regler som vid vanliga garantier. ”

I första batchen finns följande batteri-utföranden:

TOR LiPo 7.4V 1300 mAh 20/40C
TOR LiPo 7.4V 1300 mAh 20/40C Nun Chuck
TOR LiPo 11.1V 1300 mAh 20/40C Stav

http://www.rodastjarnan.com/sokmotor?searchterms=tor+lipo

(Källa)