Eldsjälar sökes till airsoften i Västmanland

Wästmanlands Airsoft Forum WAF

Ansvariga på Wästmanlands Airsoft Forum söker nya eldsjälar som är beredda att ta över forumet och samtidigt utveckla airsoften i Västmanland.

Hej,
Jag och Lucky har drivit WAF sedan sommaren 2008. Det är över sju år. Under tiden har forumet och airsoften sett många stadier och popularitetskurvor. När forumet togs över fanns ca fyra aktiva medlemmar. Genom hårt arbete, stort engagemang och mycket hjälp ifrån olika grupperingar och eldsjälar i närområdet, såväl som företag runtom i världen, var aktiviteten som högst över 200 aktiva medlemmar. Vi älskade varje sekund utav det, och njöt i fullo.
Idag är vi nere på ungefär noll, och aktiviteten kring hobbyn i Västerås-området är mycket låg.

Både mitt eget såväl som Luckys privatliv ser idag mycket annorlunda ut jämfört med hur det var för sju år sedan. Jag själv, till skillnad från Lucky, är inte längre aktiv inom Airsoft. Lucky är småbarnsförälder och jobbar heltid. Jag studerar, och har intressen såväl som ett flertal jobb på sidan. Motivationen såväl som intresset för att påbörja en ny, aktiv uppbyggnad kring hobbyn (igen) saknas hos oss båda.

Därför letar vi nu efter nästa eldsjälar, som genom aktivt arbete är redo att hjälpa till att bygga upp hobbyn igen.

Vi erbjuder forumet, såväl som all kunskap vi har i ämnet.
Känner du/ni att ni brinner såpass mycket för Airsoft att ni är redo att kämpa för att återställa hobbyn till sina forna glansdagar?
Skicka då ett PM till mig (Gorian) och berätta vilka du/ni är.

Om ingen ny administratör hittats innan 1 Juni 2016, har vi inget annat val än att påbörja nedläggningen utav forumet.

Mvh,
Gorian

Läs mer: http://www.waf.se/forum/viewtopic.php?f=2&t=5229