European Airsoft Association: Operation MEP

european_airsoft_association_airsoftnu

Information från European Airsoft Association angående EUs förslag på förändringar av vapenlagstiftningen och hur DU kan påverka.

Operation MEP

Airsoftspelare av Europa- det är nu det gäller. Det här är den stora påtryckningen, det är nu DU kan rädda airsoften i Europa eller låta den bli krossad. Rädda din hobby från EU-attackerna på replikor.

Uppgift 1: SKICKA BREV NU! Här nedanför hittar du ett redan förberett brev som du kan kopiera och skicka till din MEP (MEP=Member of European Parlament; EU-representant). Leta upp mailadressen av din representant, kopiera och klistra detta brev (och modifiera det hur du än vill) och skicka in det.

Uppgift 2: DELA DENNA SIDA SÅ MYCKET DET BARA GÅR! Se till att dina vänner, alla du spelar med och alla du umgås med vet om detta brev, låt butikerna veta, spelområden, forum, föreninger, alla! Det är alldeles för många som är ovetande vad det är som försigår.

Det skulle verkligen hjälpa om ni delade med er av de svaren ni får tillbaka på vår diskussionssida https://www.facebook.com/groups/455851477935788/?fref=ts eller maila in det till president@euroairsoft.org så vi vet hur det går och kunna upptäcka om det finns potentiella supportrar i olika kommittéer. Tänk på att försöka använda Engelska i er korrespondens med dessa två platser.

Glöm inte att sätta in ditt egna namn och lägga till din MEP:s namn. Glöm inte att lägga till din svarsadress om du skickar det som ett vanligt brev.

Läs mer: http://www.euroairsoft.org/index.php/additional-documents/operation-mep

 

Texten ovan är översatt av Fredrik från Airsoft.nu på uppdrag av EAA. Vi (Airsoft.nu) har även tillsammans med EAA kommit fram till att de flesta berörda i Sverige såväl svenska politiker i EU-parlamentet förstår engelska och därför behövs ingen översättning till svenska av ”brevet”.