Alla videos från SHOT Show 2016

airsoftnu_shotshow2016

Nu är alla videos vi har gjort från SHOT Show 2016 klara och nu förbereder vi oss inför IWA OutdoorClassics 2016 som är om några veckor.

Tyvärr har vi inte videos från alla airsoftrelaterade utställare men de flesta, Airsoftdb-kanalen är mest komplett och där berättar utställarna själva (i de flesta fall).

IWA är större än SHOT Show på airsoftrelaterade utställare och de flesta utställare (bortsett tex distributörer som enbart verkar på den nordamerikanska marknaden) kommer även närvara på IWA.

Nytt för denna mässan var att vi använde en trådlös myggmikrofon (istället för en riktmikrofon som tidigare) och det möjliggjorde bland annat att kameran bättre kunde följa med och visa produkter istället för som tidigare i huvudsak presentatörens ansikte för att inte tappa presentatörens röst. Under inkörningsperioden med det systemet placerade vi myggan lite fel så att slutresultatet låter som en sämre polisradio (exempel för den som är intresserad), en del av de videos gjordes om men inte alla och de förblir opublicerade.

Våra videos finns i Youtube-kanalerna AirsoftNU, AirsoftnuExtra och AirsoftdbTV.

Airsoftdb

Airsoft.nu

Airsoft.nu Extra