Inomhusbanan Airsoft Kronoberg CQB öppnar den 13:e mars

Airsoft Kronoberg CQB

Den 13:e mars öppnar inomhusbanan Airsoft Kronoberg CQB för allmänheten och alla airsoftare är välkomna att besöka, även utan föranmälan.

Inomhusbanan finns i tätorten Vittaryd i Ljungby kommun och lokalerna tillhörde tidigare Tenneco (som lade ner 2013).

Till premiären kommer butiken Frysen Airsoft från Jönköping att vara på besök och ha försäljning på plats. Det kommer även finnas en insamling till förmån för Barncancerfonden.

Det är föreningen Airsoft Kronoberg som står bakom inomhusbanan och Robin från föreningen har skickat in informationen nedan;

Tjena!

Nu är det äntligen dags för öppningen av Airsoft Kronoberg CQB den 13e Mars
Lokalen ligger i Vittaryd och är före detta Tennecos gamla lokaler.

Airsoft Kronoberg har hyrt en lokal som har används till parkeringsgarage.

Lokalen är 1100 kvm och är väl genomtänkt uppbyggd av erfarna airsoftare där det förekommer korridorer, lönngångar, hus, platåer, och även en bro.
Vi har sett till att det finns rekvisita för alla möjliga olika typer av scenarion, en stereoanläggning i mitten av arenan ser till att allt från musik till distanta skottlossningar hörs.
En del av rummen har fått teman som kommer vidareutvecklas efterhand. Ett av rummen kommer bli en nattklubb med högtalare, blinkande lampor och även en bar.

I lokalen finns det utrymme för 20 spelande personer exklusive crew/funktionärer. Utanför arenan finns det utrymme för att sitta ner och prata, äta eller kanske shoppa lite då även Frysen Airsoft kommer på besök och kommer ha lite försäljning.
Det finns även tillgång till kyl/frys och micro.

Den 13e mars ser vi till att arenan är öppen för allmänheten, det är alltså helt ok att komma och besöka även om man inte är anmäld.

Det kommer finnas möjlighet att ”Prova på” detta till ett pris av 150kr, och deltaga på ett spel (ca 30 min).

Efter Premiären kommer spel arrangeras ca varannan helg.

Det finns möjligheter för lag att hyra lokalen för sig själva för 2000kr per dag efter överenskommelse med Airsoft Kronoberg.
Spelen annonseras ut i Airsoft Kronobergs Facebookgrupp eller Airsoftsverige.com

karta airsoft kronoberg cqbKarta över inomhusbanan.

Läs mer om premiärspelet och delta: https://www.facebook.com/events/518310755018564/

Kolla även in videon och nyhetsartikeln som tidningen Smålänningen gjorde om inomhusbanan: http://www.smalanningen.se/article/siktet-installt-i-vittaryd/