WeekendWarriors framtid

WeekendWarriors

Jimmy som är skaparen av airsoft-communityt WeekendWarriors.se har postat ett meddelande på sidans forum och frågar medlemmarna om han ska fortsätta eller lägga ner sidan.

Sidan lanserades sommaren 2014 och användaraktiviteten har sedan dess har inte varit jättestor. Sidan har utöver forum bland annat köp & sälj, evenemangssystem och recensionssystem.

Jag har senaste tiden haft fullt upp med det privata vilket gjort att sidans uppdateringar blivit lidande.

Dessutom är ett nytt community på gång vilket enligt poster på deras facebook verkar vara väldigt snarlik denna sida. Jag har dock ingen säker källa men vad jag förstått så är det nya communityt byggt på wordpress-plattformen vilket gör den ganska begränsad. Jag ska dock inte svära på att detta är fallet.

Jag vill därför veta från er medlemmar vad ni anser om Weekendwarriors? Ska jag fortsätta eller ska jag lägga ner?

Personligen tycker jag det är kul att hålla på med sidan men sedan är funderingarna om det är värt det när Reloaded airsoft släpper sin sida. Dom har fått bra respons som jag förstått det men hittills har inget visats för allmänheten annat än ett screenshot så jag vet inte vad jag har emot mig ”konkurrensmässigt”.

Självklart kommer jag försöka släppa den nya versionen åtminstone för att se om det blir nån skillnad aktivitetsmässigt från er medlemmar. Jag vet att jag varit dålig med nyheter etc, men grunden i sidan är till för er medlemmar att posta bilder, lägga upp vapen, blogga och posta i forumet i första hand utan ”min hjälp” 😛

Should I stay or should i go?

Källa