Scandinavian Airsoft Championship

Scandinavian Airsoft Championship

Snart kanske det är dags för länskampen ”Scandinavian Airsoft Championship” för att utse bästa lag i respektive län och till sist Sveriges bästa airsoftlag. Anmälningsavgiften per lag är 200 kr och 20% kommer skänkas till Barncancerfonden.

Detta är väl egentligen mest i konceptstadiet än så länge så det återstår att se om detta blir verklighet eller inte. Just nu letar arrangören efter sponsorer och administratörer. Blir detta genomfört och lyckat i Sverige kommer konceptet även genomföras i grannländerna, därav tävlingens namn.

Scandinavian Airsoft Championship är en liga där vi ställer airsoft lag runt om i sverige emot varandra för att tävla om den ultimata titeln. Vi kommer att börja med regionala tävlingar som sedan kommer gå över till en större slutspels säsong där de sista striderna tar plats om trofen och titeln till sveriges bästa Airsoft lag !
Vi kommer att behöva hjälp då, vi kommer att behöva flera administratörer för att hålla koll på vilka som klättrar uppåt i de regionala spelen samt de sista striderna.
Låt det bästa laget visa sig värdiga om titeln.

Den som vill kan läsa mer på deras hemsida och i deras facebookgrupp.