Reloaded Airsoft har presenterat sin mobil-app

Reloaded Airsofts app

Reloaded Airsoft (Svensk Airsoft och Svenska Airsoftförbundet ekonomisk förening) har offentliggjort några bilder från sin app som kommer finnas till både Android och iOS (dvs iPhone).

Appen till respektive operativsystem kommer deltagare till Reloadeds airsoftspel Sacred Circle: operation Epicenter i Bockaby den 30:e juli. Mer om funktionaliteten i texten nedan.

En liten smygtitt på vår app. Den är fungerande och kommer att finnas tillgänglig för er som kommer på spelet Sacred Circle: operation Epicenter. En del av funktionerna är livesändning, du kan ladda upp bilder och filmer som sen syns i appen och på vår Facebook. Ett integrerat Community där man kan diskutera, kolla samåkning till spelen och knyta nya kontakter o få nya vänner eller spelkamrater. Geofencing gör att vi kan ha tävlingar, när du är inom en viss zon kommer ett meddelande i appen med en gåva eller annat kul. En spännande funktion är vårt loyalty-card där du får poäng som du sen kan byta in mot gratisspel, t-shirts och rabatter hos oss. Ser du fram emot att få testa appen? Kom på spelet den 30/7 så kan du ladda ner den helt gratis!

Läs mer

Reloaded Airsoft har även inlett ett samarbete med laget Legion enligt informationen nedan.

Legion och Reloaded Airsoft har inlett ett samarbete där vi kommer att promota, marknadsföra och göra gemensamma events. Det är ett officiellt samarbete och kommer få våra varumärken att växa, en av grundtankarna är att vi ska hjälpas åt att utveckla airsoften i Sverige med gemensamma medel och mål.