10 Years of Pandion-spel i oktober

antoncelebration

De flesta har säkert hört talas om Delendams evenemang som inneburit spelserier som Pandion och Celebration .

I år är det 10 år som spelserien Pandion har hållit på och kommer därför ha ett speciellt evenemang med Workshops, Prequel skirmish och RealSim på schemat.

Hela spelet kommer ske ute i Rödjenäs som består av 10 km² land och 15 km² sjö, vilket innebär en väldigt varierande terräng som bjuder på allt från öppna grustag till tät skog.

Evenemanget är uppdelat i 3 delar. Del 1 (torsdag) innehåller workshops där det innefattar öppna och stängda säkerhets föreläsningar för olika delar av lagen. Öppna är Pyro för nybörjare och granat-system.

Beroende på vad man valt att spela som finns olika workshops inom helikoptersäkerhet, Mortars mm. Dagen avslutas med lite grillning.

Del 2 innehåller en liten Prequel Skirmish som ska sparka igång hela eventet som drar igång med landstigning, mortareld och allt det goda med explosioner som Anton (Delendam) är känd för.

Del 3 är själva spelet som är ett 50h+ RealSim. Här är själva spelet där man fått sina order och ska vara självförsörjande under resten av spelet.

Vid anmälan ska man ange en del information så att arrangören kan ge alla lag lämpliga uppgifter efter förmåga och målsättning.

Hela evenemanget startar Torsdag den 27 oktober 12:00 och slutar Söndag 30 oktober 11:40.

För mer information besök arrangörens hemsida www.pandion.se/10y/ samt www.facebook.com/PandionMilsim/ och betalas anmälningsavgiften innan 15 augusti får man en PMS Hgr2 granat. Antal deltagare än begränsat till 120 stycken.