A&K lanserar Kriss Vector AEG?

Kriss Vector AEG från A&K

Butiken Taiwangun i Polen har publicerat en video där de visar upp en påstådd AEG-version av Kriss Vector som sägs vara tillverkad av kinesiska A&K.

Uppdaterat: Kriss USA Sätter stopp för A&K Kriss Vector AEG!

Det är egentligen inte mycket information som offentliggörs i videon eller ens testskjutning, men uppskattat försäljningspris förväntas hamna mellan 319-400 Euro (alltså strax under 4000 SEK) men okänt när den kommer lanseras.

Om detta nu är verklighet, återstår att se vad Kriss USA som utöver att tillverka riktiga förlagan, äger både Krytac och airsoftlicensen för Kriss-vapen kommer vidta för åtgärder. Flera kommer säkert ihåg hur Kriss tog tillbaka Kriss-licensen från KWA 2013 och därmed satte stopp för nyproduktion av deras populära GBB-version.

Krytac Kriss Vector GEN II AEG prototyp

Sedan tidigare har Kriss USA/Krytac sagt att deras Krytac Kriss Vector GEN II AEG kommer lanseras i slutet av året (bilden ovan är från SHOT Show 2016 där de visade upp prototypen).