Airsoft Marknad – ny köp- & säljsida

Airsoftmarknad.se

”Airsoft Marknad” (airsoftmarknad.se) är en ny köp- och säljsida som är under utveckling men som smygöppnade idag. Sidan ska vara gjord från grunden och funktionalitet läggs till successivt.

Även om mycket funktionalitet återstår och det finns en del buggar, vill grundaren Dan Nordin (Erebus) att alla som vill är med och testar och kan ge feedback på förbättringar.

Utöver individuella annonser är det också möjligt för användare att ha en egen ”butik” i systemet.

Tanken är att det ska vara en marknadsplats för Airsoft där det är relativt enkelt att skapa ett konto, lägga upp annonser, osv men även att det ska finnas möjligheter för den som vill att skapa en egen ”butik” på sidan (tex om man tillverkar magasin-adaptrar eller vad som helst men inte vill eller kan ha en helt egen shop för det).

I dagsläget är många funktioner begränsade eller saknas men funktionerna kommer utvecklas eftersom samt att det kommer komma fler funktioner också, här kan även användarna påverka till viss del genom att skicka förslag, är det många som saknar en viss funktion så kommer den få högre prio (under förutsättning att det är något som kommer implementeras).

För tillfället får man skicka ett meddelande till försäljaren vid intresse av något som säljs, detta är något jag planerar på att ändra i framtiden för att göra det hela enklare.

Det enda sättet att ansöka om en egen ”butik” för tillfället är via mail, det kommer dock att ändras för att göra det hela smidigare.

Förslag på funktioner, layout, förändringar, tillägg osv från användare är välkomna och även om inte alla kommer implementeras så är jag öppen för att lyssna på samtliga.

Som det är nuläget så är alla funktioner på siten helt utan kostnad för användarna (både dom som bara vill lägga upp annonser och dom som vill ha en egen shop) och det finns i dagsläget inga planer på att ändra detta (gäller inte saker man köper via siten självklart).

Adressen till sidan är: www.airsoftmarknad.se