Airsoft Kronoberg CQB Zombiespel 22 oktober

airsoft-kronoberg-cqb-zombiespel

Robin från Airsoft Kronoberg CQB har skickat in information om sitt kommande Zombiespel den 22:a oktober tillsammans med föreningen Brimstone Bollocks.

Jag arrar tillsammans med en annan närliggande förening Brimstone Bollocks ett special event.

Spelet utspelar sig i en postapokalyptisk miljö, tänk fallout.

Spännande intensivt scenariospel med mycket fokus för känsla. Eventuell prisutdelning till bäst utklädda lag passande storyn.

https://www.facebook.com/events/893564754120973/

https://www.airsoftsverige.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=41628&p=228550#p228550

Scenario

Världen är död. Efter åratal av kärnvapenkrig återstår enbart små fickor av människor i spillrorna från den gamla världen. De flesta människor dog i kriget och många av efterföljande sjukdomar orsakat av den radioaktiva strålningen. De överlevande bor i små kolonier med allt ifrån 10 till 100 människor i varje och varje dag är en kamp för överlevnad och resurser såsom mat, medicin och ammunition är ovanliga.

Spanare från din koloni har hittat en byggnad som innan kriget var ett laboratorium för experimentella mediciner bl a. ett botemedel mot strålningssjuka. Botemedlet stoppar svårt strålningsskadade människor från att förvandlas till aggressiva, ej kontaktbara vildar som rör sig i flock och attackerar alla människor de får syn på, något som annars inträffar hos ca 70% av de sjuka. Din koloni bestämmer att en sökgrupp ska skickas in i anläggningen för att leta efter de värdefulla tuberna med botemedlet och du blir vald att ingå i den gruppen.