Storspelet Mobile Infantry 5 är inställt

Mobile Infantry 5

Spelarrangören Cannibal Hippies har meddelat att de ställer in det kommande storspelet Mobile Infantry 5 på grund av dålig ekonomi till följd av tidigare kostnader.

Mobile Infantry 5 skulle ha varit 4-6 november.

Orsak:
Mobile Infantry är inställt pga de olika tråkiga anledningarna som i grunden går ut på att vi är mer eller mindre panka / knappt håller oss flytande sedan 1,5 år tillbaka. Detta pga sabotage som orsakat inställda spel, återbetala spelare med pengar vi egentligen inte hade då vi redan spenderat dom på rekvisita och andra saker, vilket då lämnat oss i det röda fältet.

Sedan är det tråkiga biten med Mercs 12 som helt och hållet mördade allt vad vår ekonomi hette, då vi hoppas på att kunna reparera skadorna i ekonomin med överskottet från detta spel. Men tack vare de böter vi fick pga spelade som tältade i en trädgård, de som körde isönder en planterad rabatt och de spelare som rivit ett staket, så blev där inget överskott. Vi blev tvungna att ta av Mob.Inf-pengarna, tråkigt nog.

Era deltagaravgifter:
Vi kommer inte att försöka promenera iväg från ansvaret i detta. Vi är skyldiga er en återbetalning. Så är det bara.
Men då vi inte har alla/de pengarna så hoppas vi på en sorts fix eller eventuell problemlösare som kan ge oss lite andrum.

Mercs 13 är planerat till första helgen i augusti, (4-5-6) 2017. Biljettpriset är tänkt att sättas till 675kr, detta för att skapa en buffert så vi
kan klara av problem som de efter Mercs 12.
Spelare som vill putta på sina pengar till Mercs 13 istället, kan då se sig som ägare till en biljett av detta spel.

De som vill ha tillbaka sina pengar får helt enkelt vänta tills vi kan göra en återbetalning.

Om datumet för Mercs 13 inte fungerar så får ni så klart också tillbaka era pengar.

Mercs 13 kommer i övrigt vara vårt enda spel nästa år, då vi kommer att hålla oss på Hippie City annars.

Detta smärtar oss mer än ni kan ana och det är inte på något sätt glada nyheter. Vi hade förlorat ännu mer pengar på att genomföra Mob Inf 5
än om vi gör genom att ställa in det.
Tyvärr.

/Cannibal Crew

Mer information: cannibalhippies.se/mobile%20infantry%205/index.html