Vinn skyddsglasögonen Edge Falcon Thin Temple hos Lundkvists Logement

14884709_1836341039928792_7993873831352170928_o

Just nu pågår en tävling hos Lundkvists Logement där en person har möjlighet att vinna skyddsglasögonen Edge Falcon Thin Temple (värde 579kr).

Det speciella med dessa är att skyddsglasen är behandlade och därför inte ska imma igen.

TÄVLING:
Det är fredag och inte vilken fredag som helst – det är fredagen efter lön. Så därför tänkte jag att vi skulle ha en liten tävling här för att fira att jag har 349 personer som gillar sidan. Eller bara för att jag gillar att ge bort saker.
Priset är ett par Edge Falcon Thin Temple, fullt godkända och imfria skyddsglasögon direkt från Fondprodukters lager. Dessa glasögon har smala bågar för att enkelt passa bakom hörselskydd , tål en hagelsvärm på 10 meter (hur det går med resten av ansiktet är ditt eget problem) och behandlingen mot imma sitter i själva materialet – inte som en beläggning.
Så vad behöver du göra för att vinna dessa fantastiska glasögon? Skriv en kommentar nedan. Kommentaren bör ha ett någorlunda vettigt innehåll, löfte om mutor, bindande avtal att köpa allt det jag har ute på annons just nu, historier om varför du verkligen behöver glasögonen eller i princip allt som inte är en rolig GIF.
Att gilla sidan och dela inlägget uppskattas men kommer inte ha någon som helst åverkan om du vinner eller ej. Jag väljer vinnaren efter eget tycke och smak och mitt beslut kan överklagas – överklagan kommer sedan avslås omedelbart. Vinsten skickas eller delas ut beroende på vad som är lämpligt.
Vinnaren annonseras ut Fredagen den 4:e November.

Till tävlingen