Tidningsartikel om Airsoft Föreningen Korpen (AFK)

Airsoftföreningen Airsoft Föreningen Korpen (AFK) är idag med i en artikel i tidningen Uddevalla 7 Dagar men är inte helt nöjda med allt innehåll och har därför postat kompletterande information.

Klargörande kring artikeln som finns i tidningen idag. Kan vara värt för alla att veta att mycket som står inte stämmer och att artikeln har saker som varken sagts eller tagits upp samt saknar mycket av det som sades.
Tex så fokuserar föreningen på personer som idag kanske inte hittat sin hobby än. Vi har en del datorspelare och vi har haft någorlunda fokus på att få in dessa spelare hos oss istället. Men artikeln är skriven på ett sätt som målar upp en bild som beskriver datorspelare generellt som något negativt. Det är inte våran mening och inget jag har sagt till reportern. Detta är en vinkling. Just nu framstår det som att jag sagt att alla som sitter vid datorn och spelar spel är tjocka och automatiskt duktiga på Airsoft. Detta är helt fel och absolut inget jag har menat.
Skott kommer till självkostnadspris. Man behöver alltså inte köpa skott själv innan spel utan kommer kunna köpa och betala för det man förbrukar på spel.
Jämförelsen med att råna en butik är även det något som blivit uppblåst och egentolkat.

Vårat samarbete med OAF (Orust Airsoft förening) var inget som togs upp i artikeln heller. Samt den goa gemenskapen det innebär.

Läs gärna tidningsartikeln med lite öppna ögon och öron. Den är i det stora hela positivt riktad. Men en del ord är tagna ur intet samt borde om något kompletteras med saker som sades under den 2 timmar långa intervjun jag hade med reportern.

// Mvh Henrik på Airsoft Föreningen Korpen