Airsoftaktör tar över Bockaby

Airsoft.nu kan idag avslöja att en välkänd airsoftaktör är i slutskedet med att förvärva ruinstaden Bockaby från Borås Stad och därmed säkerställa denna unika anläggnings överlevnad.

April! April!

Enligt informationen vi har tagit del av så innebär affären att det är byggnaderna (och ruinerna av några) vid anläggningen som säljs och för tillhörande markyta tecknas arrendeavtal. Aktören har lovat att rusta upp byggnaderna så att de uppfyller gällande säkerhetsregler och kommunen kommer gå in med en mindre summa pengar för att hjälpa till med upprustningen.

Alla avtal är klara och det enda som återstår nu är den formella kontraktsskrivningen som kommer ske vid ett möte i stadshuset inom kort.

Vem aktören är eller andra i dagsläget känsliga uppgifter kommer inte undertecknad avslöja för att inte äventyra affären (och för att Airsoft.nu inte har någon ansvarig utgivare och utgivningsbevis). Däremot har aktören som är ett företag anknytning till Borås-trakten.

Men en kvalificerad gissning är att när Bogartpojkarna framöver kommer hyra anläggningen efter försäljningen har skett så kommer inte butiken Frysen Airsoft få ha försäljning i området. Att aktören varit intresserad av att köpa Bockaby kan även rent spekulativt ses i ljuset av butiken Frysen Airsofts kommande ”Europas största airsoftbutik” i Jönköping.

En sak som dock är väldigt anmärkningsvärd är att lokala medier i Borås inte har snappat upp detta, hade de skrivit aktörens namn och utförlig infomation så hade även Airsoft.nu gjort detta genom att citera detta.

Mer information kommer inom kort, vi följer detta med stort intresse.
Den som vill veta vem aktören är redan nu kan grotta ner sig i kommunens allmänna handlingar… 🙂

PS! I dag håller Bogartpojkarna ett spel i Bockaby DS!