AMNB tipsar om deras recension av TMC JPC

Vi fick en förfrågan av Airsoft & Milsim News Blog (AMNB) att dela vidare deras recension av TMC JPC (Jumpable Plate Carrier).

De går igenom om västen är tillräckligt bra för att rättfärdiga det billiga priset tillsammans med funktionalitet och kvalitet, som i en vinkel för en airsoftare som vill ha ut det mesta ur plånboken utan att kompromissa. De tar även upp vad de fick för problem med deras accessoarer. Ta en titt och läs igenom om du har funderat på en JPC.

Läs deras recension här: Airsoft & Milsim News blog TMC JPC Review

Citat:

Now we’re aware, some of you guys (or gals) may cringe when someone mentions TMC. Some of you might also be past that and realise, that their items are actually not that bad, taking the price into account. It’s this authors opinion, that the items produced by TMC are perfectly acceptable for their intended use, which is airsoft/reenactment. They could be a hit or miss in real life situations, but are usually still worth a look, especially if you’re on a budget.