TWAAA Camo Festival & G&G World Cup-finalen 2017 (9-11 juni)

Årets upplaga av konsumentmässan TWAAA Camo Festival i Taiwan är mellan 9-11 juni där flera av Taiwans airsofttillverkare har egna montrar och visar upp sina produkter för besökarna.

Samtidigt pågår finalen i G&G World Cup 2017 där finalister från 25 länder (däribland Finland) ska göra upp om vilket team som är bäst och därmed vinner 10000 USD.

G&G Armament är huvudarrangör och TWAAA är medarrangör så båda evenemangen är i samma mässhall, i huvudstaden Taipei.

Klicka på hallkartan ovan för större version (pdf-fil).

Airsoft.nu (Daniel och Fredrik) kommer besöka detta evenemang och göra en del rapportering därifrån. Vi vet vad många från Sverige just nu ser fram emot att veta mer om för airsoftvapen… 🙂

I och med att det är en konsumentmässa och som TWAAA kallar det, ”The Biggest International Airsoft Gun Purchasing Expo in Asia” så förväntar vi oss att det kommer vara tusentals besökare där men trots den förmodade trängseln ska vi göra vårt bästa för att ändå försöka se allt. Vårat besök till Taiwan är en blixtvisit så vi kommer inte hinna med så mycket mer än att besöka mässan.

TWAAA står för Taiwan Airsoft & Airgun Association och är en branschorganisation där flera av tillverkarna i Taiwan är medlemmar.

Sverige förväntas skicka ett lag (om 2 personer) till G&G World Cup-finalen 2019. Det är svenska G&G-distributören Fondprodukter som är ansvarig att genomföra detta i Sverige och framöver kommer kvaltävlingar hållas vid olika airsoftbutiker runt om i Sverige. Mer om detta senare.

Klicka på affischen för större bild.