W03Joker Airsoft: Battlefield 4 loadout

Efter 2 år av letande av persedlar för att få klart hela projektet har Robin (W03 Joker) fått ihop sin video om Battlefield 4 Assault Class.

Robin gav ut från sin Facebook att han skulle väldigt snart skulle släppa en video han har pratat om en väldigt lång tid. Självklart behövde vi vara på första parkett och få se videon innan alla andra.

Vi tar oss även chansen att lära oss mer om bakgrunden av denna video och vad som står på listan i framtiden.

Hur länge sedan var det du startade med detta projektet?

  Jag började någonstans runt Maj 2015 efter jag hade besökt Ryssland på airsoft semester och fick en gorka av mina vänner.

Hur började själva idéen växa fram och när bestämde du dig att du verkligen ville göra en impression av just Assault klassen?

  Jag har varit ett fan av Battlefield serien länge och har alltid gillat Assault klassen genom tiden men jag fastna verkligen för karaktärens utseende när Jag såg den in action i 4:an och redan där börja jag tänka ”fan va coolt utstyrsel”.
  Efter jag besökt mina vänner i Ryssland fick jag en gorka dräkt och så tänkte jag att halva jobbet var gjort med uniformen införskaffad. Jag var ju väldigt naiv med hur mycket mer som behövde köpas.
  Jag har alltid velat göra något inom airsoft som baserats på tv-spel, och detta är såklart också ett försök att få min kanal att växa. Jag hoppas på att denna cosplayen/Loadouten blir uppskattad för sin detaljrikedom och att det leder till att fler hittar min kanal och vad jag försöker göra.

Vad kommer vara ditt nästa projekt nu efter att detta två-års projekt blev klart?

Jag har sneglat lite på en Assault klassen från Battlefield 3 serien också då jag redan har en del som kan få det projektet avklarat snabbare. Men jag är också sugen på något från Metal gear solid 5, just vad det blir vet jag inte ännu.

Det låter som att du är även är en gamer. Vad är det som du sätter dig och spelar idag?

Just nu är jag väldigt fast i Rainbow Six: Siege och det är ju klart man har sneglat en del på karaktärerna med haha.

Var i landet kan man hitta dig på airsoft spelplanen och hur kommer man i kontakt med dig?

Jag syns på diverse milsim spel ibland och nere i Skåne ofta på Nyvång airsoft field och andra banor.

Jag finns tillgänglig på alla mina sociala medier.

https://www.youtube.com/channel/UCkF0wGv-oSXAJycg0G9iXuQ?view_as=subscriber

https://www.facebook.com/W03jokerairsoft/

https://www.instagram.com/robovich/