Bilder från MOA 2017 i Taiwan (1-3 december)

Här är bilderna från konsumentmässan MOA 2017 i Taiwan som pågick mellan 1-3 december och som besöktes av Stefan från Sverige, via Airsoft.nu.

Bilderna ger en inblick i hur en airsoftmässa i Taiwan kan se ut.

Mässan arrangerades av taiwanesiska airsofttidningen QRF.MAG Monthly och var första gången den anordnades. Anledningen till att mässarrangören lagt mässan i december beror på att de hoppas tillverkare ska visa upp nya (och kommande produkter) där först istället för på SHOT Show (i januari i USA) och IWA (i mars i Tyskland).

Halva första mässdagen var reserverad för främst inköpare och press. Efterföljande del av dagen och efterföljande dagar tilläts alla besöka mässan då den i huvudsakligen är en konsumentmässa. Flera av de större tillverkarna i Taiwan valde att inte deltaga på denna mässa detta år utan ställer främst ut på konsumentmässorna Hooha Show som arrangeras två gånger per år.

Totalt är det 963 stycken bilder och när (eller om) du kollar igenom dessa så kommer du förmodligen känna igen flera ansikten (eller åtminstone logotyper), från airsoftvärlden.

Länk till album på Facebook