En fd ledamot till Reloaded Airsoft berättar vad som hänt med verksamheten

Emil f.d ledamot Reloaded Airsoft har skrivit på Facebook och berättat vad som hände med verksamheten och dess engagemang i spelbanan Fabriken.

Nyligen postade Fabriken Airsoft information om att de tagit över spelbanan Fabriken från företaget Reloaded Airsoft. Bilden ovan kommer från en gammal nyhet.

Hej!
På senaste tiden har ni fått mycket information om vad som hänt med fabriken etc där Fabriken Airsoft tagit över. Det har kommit väldigt mycket frågor angående vad som hänt med Reloaded Airsoft och jag tänkte att jag skall försöka ge så mycket info som möjligt.

Vi var 8 personer från start där vi hade som mål att slå igenom på airsoft marknaden. Vi var menade till att bli en plats där man kunde byta, sälja, köpa saker relaterade till airsoft.
Vi satt dag ut och dag in med vår hemsida som var lovad från vår sida, men om och om igen så behövde vi göra om den, varför vet jag inte. Det hela slutade med att vi näst intill hade en färdig sida som till och med många av er fick vara med och testa, men det rann ut i sanden, återigen… varför vet jag inte.

Nya metoder togs in och vi började arrangera spel på Bockaby som nog de flesta här har spelat på nån gång under sin airsoft-karriär, vi började få in pengar som vi kunde finansiera mat och dricka till våra spel, vi slöt ett sammarbete med rödastjärnan där vi sålde deras produkter på spel.

Men allt var långt ifrån en dans på rosor, vi hamlade nästan direkt i bråk med Bogartpojkarna som i mitt tycke var helt onödigt men som backades upp av många inom reloadedstyrelsen utan att nämna namn.
Det blev en problematisk ekonomifråga med Rödastjärnan, jag kan inte gå in på allt för mycket då jag ej har exakt info om vad som egentligen hände, så vårt sammarbete bröts.
Vi fick otroligt mycket negativt från personer emot oss. Fler sammarbeten slöts där vi köpte in saker för pengar vi inte hade, erbjöd hjälp men inte levererade, lovade saker som vi ej kunde hålla…

Nästa ”genombrott” var när vi drog igång den gamla fabriken, jobb gjordes och banan blev framgångsrik, men ingen tog tag i saker efter det. Tills grabbarna i Fabriken Airsoft kom och började arrangera i vårt namn. Självklart skall dom ha all credd och jag vill verkligen att alla ska gå in och följa deras sida för framtida spel där.

Så… sammanfattningsvis, varför hände allt detta? Insåg vi inte att saker gick åt helvete?
Svaret är: Nej.
Kommunikationen var urusel. Vi hade ingen aning om vad som pågick.
Vi hade en ordförande som tog på sig 20 saker samtidigt och trodde det skulle funka trots flertal tillsägelser att det kommer gå åt helvete. En kassör som inte visste vad hen skulle göra pga bristande information, ledamoter som bara existerade men inte gjorde något då vi ej hade någon plan eller info om vad som skulle göras.

Reloaded finns inte längre. Jag personligen vill be om ursäkt för att jag stått och kollat på medans detta hänt, medans folk har blivit bedragna, kännt sig lurade.

Vad som händer i framtiden vet jag inte exakt. Detta är informationen jag kan ge er från min point-of-view.
Jag kommer besvara frågor i kommentarsfältet här nedan så gott det går.

/Emil f.d ledamot Reloaded Airsoft

Länk till originalinlägget