Röda Stjärnan har köpt Striker Airsoft

I början av december meddelade Striker Airsoft att de skulle avveckla sin fysiska butik i Stockholm men behålla webshop. I dag på nyårsdagen meddelas att butikskedjan Röda Stjärnan har köpt Striker Airsoft.

Det innebär att Striker Airsofts webshop på sikt avvecklas och deras produktsortimentet läggs in i Röda Stjärnans istället.

Information skickat direkt till Airsoft.nu från Röda Stjärnan:

Striker Airsoft AB slutade nu vid årsskiftet med sin airsoftrörelse efter att tidigare ägare gått vidare för nya äventyr. För att bevara den stora kunskap och sortimentsbredd som byggts upp under åren tar Röda Stjärnan över all information och restlager från Striker. Vi är tacksamma för att vi fått denna möjlighet och ska vårda arvet väl. Vi arbetar febrilt med att knappa över artiklarna till vårt system och ta tillvara på den kunskap som finns.

Målet är att en överväldigande majoritet av de populära produkter som Striker har haft, men vi saknat, ska ingå i vårt sortiment.

Röda stjärnan skulle vara extremt tacksamma för tips om vad Striker haft som ni kunder uppskattat. Maila förslag och tankar till info@rodastjarnan.com eller via Facebook/Instagram.

Mvh/Henrik

Meddelande postat på Facebook:

Kära Striker-kunder!
Efter 8 härliga år går Striker Crew vidare mot nya äventyr. Den fysiska butiken är stängd och hemsidan slås samman med Röda Stjärnan. Striker Crew har fört över mängder kunskap till Röda stjärnan, som ska föra Strikers arv vidare.

Striker Airsoft går ihop med Röda Stjärnan och du finner strax stora delar av Strikers utbud hos oss på Röda Stjärnan.
Strikers hela verksamhet kommer att flytta till vårt lager i Slutarp. Strikers butik upphör som Striker Crew tidigare meddelat, men vi har ju kvar vår Röda Stjärnan-butik i Stockholm.

Hemsidan http://www.strikerairsoft.se/ kommer att hänvisa till Röda Stjärnans hemsida inom kort. Köp gjorda före årsskiftet hanteras formellt av Striker Airsoft AB, men tanken är att Röda Stjärnan löser eventuella garantiärenden och liknande mot kund, så löser vi detta mot Striker Crew.

Vi arbetar febrilt med att knappa in alla Strikers populära produkter i Röda stjärnans sortiment och väntar flera leveranser. Är det någon särskilt produkt du tyckte om hos Striker så hör av dig till oss!

Vi får önska alla ett gott nytt 2018 och tycker det är mycket spännande och en stor ära att få föra vidare Strikers arv!

Mvh/ Vi på Röda Stjärnan

Att Röda Stjärnan köper upp airsoftbutiker är inte nytt och för inte allt för många år sedan köpte de upp butiksverksamheten av Active Life Equipment i Slutarp och som själva några år innan köpt upp Airsoftbutiken som fanns i Varberg.