G&G Armament på IWA 2018

[IWA 2018] Tillverkaren G&G Armament i Taiwan kommer även 2018 att lansera många nya airsoftprodukter.

De allra flesta nya och kommande produkter blev med i vår video från årets SHOT Show-mässa (se längre ner) men på IWA visade de upp några ännu fler som kommer lanseras framöver.

SMC-9 [GAS-SMC-9MM-BBB-ECM] på bilden är ett konverteringskit till deras pistol GTP9 (som förväntas lanseras efter sommaren) och det som visades upp var en prototyp. Konverteringskitet i sig förväntas lanseras i slutet av året.

Sedan visade de två stycken versioner av Lee Enfield-gevär som var tidiga prototyper. De modeller som visades upp var LE MK 1 Sniper [GGS-LE4-SNP-WNB-ECM] och LE MK 1 [GGS-LE4-GAS-WNB-ECM]. Förväntas lanseras nästa år.

Gas fylls i ett magasin som ser ut som patroner och för varje skott krävs omladdning via repeteringsarmen (precis som förlagan) och efter sista airsoftkulan blivit ivägskjuten så ska magasinet (i form av gastanken som ser ut som patroner) flyttas upp.

Nästa år arrangeras finalen i G&G World Cup (2019) i Taiwan och innan dess kommer det att genomföras landsfinaler. Det är planerat att ett lag från Sverige ska delta vid finalen där men ännu är inte allt bestämt eller åtminstone offentliggjort. Mer i separat nyhet.

Video från IWA.

Video från SHOT Show 2018 med resterande nya och kommande produkter.