HBX Airsoft – Nordens största airsoftbutik lanseras snart! (April! April!)

April! April!

Som de flesta förmodligen förstod så var denna nyhet om HBX Airsoft ett aprilskämt påhittad av Airsoft.nu och vi vet inte vad postorderföretaget har för planer framöver. Men så som det verkar, är inte airsoft längre något prioriterat område men framtiden får utvisa.

När det gäller exempelvis lägsta prisgaranti så är det något som tillämpas i grannlandet Danmark och den som går längst tillämpar detta erbjuder även hittelön om 20% av mellanskillnaden.

I sociala medier har det talats om att postorderföretaget i Västra Götalands län med flera fysiska butiker runt om i Sverige ska upphöra med att sälja airsoftprodukter men det är bara delvis sant. De fysiska butikerna kommer sälja de airsoftprodukter de har i lager och därefter kommer de inte ta in mera. Även den stora webshopen kommer successivt ta bort alla airsoftprodukter.

I stället storsatsar de på airsoftsortimentet men via en ny separat webshop och under namnet HBX Airsoft, en satsning som enligt den temporära hemsidan utlovar ”Nordens största och bästa sortiment av airsoftprodukter”.

Annat som också utlovas är:

  • Nordens största och bästa sortiment av airsoftprodukter.
  • Konkurrenskraftiga priser och lägsta prisgaranti mot Svenska butiker.
  • Generös garanti och egen verkstad.
  • Alltid fri frakt och fri retur.
  • 6 månader öppet köp.
  • Öppet 24/7.
  • Kunnig personal med lång erfarenhet av hobbyn.

Men det kanske mest uppseendeväckande är deras slogan ”NORDENS STÖRSTA AIRSOFTBUTIK LANSERAS I APRIL MED OSLAGBARA ERBJUDANDEN SOM TROLIGTVIS POLSKA BUTIKER OCKSÅ BLIR AVUNDSJUKA PÅ!”.

När i april som webshopen kommer öppna återstår väl att se men gissningsvis i slutet av månaden i samband med löning.

Utan tvekan kommer det bli intressant att följa utvecklingen och se hur denna storsatsning kommer tas emot av såväl konsumenter som konkurrerande airsoftbutiker.

Rent spekulativt kan det vara så att efter deras Youtube-fadäs förra året så vill de nu återfå förtroendet från airsoftcommunityn och därmed återta marknadsandelar i en bransch med förhållandevis goda snittmarginaler. Detta genom ett kraftfullt försök, dels med nytt namn (som inte helt associeras med moderbolaget) och dels med pressade försäljningspriser.

När webshopen har lanserats kommer den att läggas till på Airsoft.nu Produktsök (och då också Airsoftdb).

Webshopens adress är för den som vill besöka redan nu och läsa mer: www.airsoft.se

Undertecknad, tar sig för pannan!