Senchoo: Tack för denna tiden

Jag började med att vara medlem i redaktionen på Airsoft.nu 2011 genom att kontakta Daniel via en ”annons” på Airsoftsverige tillbaka på den gamla goda tiden när det forumet var stället man hängde. Det har hänt väldigt mycket under tiden jag varit en del av denna sidan.

Det har varit en väldigt stor vändpunkt för mig och även mitt airsoftande som tog en mer administrativ inriktning även om mitt intresse för airsoft har växt. Orsaken bakom varför jag väljer att avsluta min roll här är för att jag börjar bli till åren (skäggig 30-åring) och jag har en del projekt som jag verkligen skulle vilja få igång och där är det tiden som helt enkelt inte räcker till. Och det är inte endast airsoft inriktat utan familj, nytt jobb och andra åtaganden som helt enkelt ändrar förutsättningar. Vad ni istället kommer kunna se mig i framtiden är att driva en butik som inte direkt kommer vara knutet till airsoften, men närmare milsim hållet (ni som känner mig vet redan vad det innebär).

Jag är dock väldigt tacksam för det förtroendet jag har fått under tiden och är otroligt glad för att få se airsoften växa under åren både här i Sverige och i övriga världen. De eldsjälar som driver spelen här i landet är jag så otroligt stolt över. Nu menar jag inte endast den största ”Berget” utan jag menar alla som har ett jävla anamma i sig och bygger upp spel för att hela Sverige ska kunna få del av, allt från folk små skogspartier till stora Stråssa. Vi har blivit en stor del av det internationella communityn och har växt även i ögonen av internationella affärer och tillverkare som ett land med väldigt bra airsoftkultur.

Jag kommer inte bara avsluta min tid bara såhär direkt. Jag kommer successivt trappa ner (och avsluta några grejer) innan det är dags att dra vidare. Kommer vara en liten bit recensioner och en och annan intervju vi har jobbat på ett tag. Om man gärna vill höra min vackra stämma kommer det alltid finnas lite Youtube videos, men om man vill hälsa på mig ute på spel eller på stan går det självklart bra. Tar endast 200:- för en autograf och 50:- för en selfie med mig, skämt åsido så går det alltid bra att prata med mig.

Jag lägger dessutom inte Airsoften på hyllan utan kommer vara med som vilken vanlig spelare som helst.

Är det någon som vill fortsätta följa mina upptåg finns jag på Instagram där det är majoritet airsoft och milsim, samt min egna blogg. Man får dock stå ut med ett par bilder på min hund däremellan, men som tur är går inte allergier genom internet.

Tack för dessa år och hoppas jag lyckades underhålla er.

Instagram: @senchoomilsim

Blogg: www.senchoo.eu

Airsoft.nu (via Daniel) är glad att Fredrik hörde av sig och blev en del av redaktionen. Under dessa år har vi upplevt mycket trevligt tillsammans, i såväl Sverige som utomlands.

Som framgår ovan slutar inte Fredrik direkt utan om ett tag, så detta är bara information om att han kommer sluta på sikt.

/Daniel