SportWorks Design har lanserat en ”dödstrasehållare”

Den svenska tillverkaren SportWorks Design har lanserat en ”dödstrasehållare” (träffduks-hållare).

Alla har förmodligen någon gång kommit till respawn bara för att upptäcka att dödstrasan inte längre sitter kvar på huvudet.
En dödstrasa är måhända billig men den måste ändå finnas där för att man kunna fortsätta spela. Det tar tid från spelet och det är ett numera ett onödigt irritationsmoment.
”Dödstrasehållaren” är designad för att inte fastna i fickan samtidigt som den skapar tillräckligt mycket friktion för att dödstrasan ska stanna på huvudet. Paketet kommer tillsammans med en 50x50mm självhäftande velcro patch man kan fästa på hjälmen ifall man saknar ett hjämdok eller om man har en väldigt tätvävd och slät huvudbonad.
Ifall man väljer att använda den utan velcro patch vilket den är designad för att göra och den mot förmodan skulle ramla av så har du nu en betydligt bättre chans att upptäcka detta innan du är tillbaka i spawn!

I väntan på återförsäljare så går det just nu bara att köpa från tillverkaren direkt.

Pris 79kr exkl frakt
Frakt debiteras till självkostnadspris efter kundens önskemål. Fraktförslag är vadderat kuvert som skickas som vanligt brev hem i brevlådan. Kostnaden för detta ligger på 21kr.

Tobias@sportworksdesign.com